Asigurare RCA, asigurare casco, asigurare apartament, asigurare casa, asigurare locuinta
Asigurare RCA, asigurare casco, asigurare apartament, asigurare casa, asigurare locuinta
Date calatorie


Date asigurat

   


* campurile marcate sunt obligatorii

Asigurari de accidente

Asigurarea de asistenta medicala in strainatate

In baza acestei asigurari se acopera, in limita sumei asigurate, cheltuielile cu tratamentul medical de urgenta ca urmare a imbolnavirilor subite sau accidentelor survenite in timpul calatoriei.

Se plateste indemnizatie si pentru transportul bolnavului in tara, daca medicul din strainatate a recomandat ca, in interesul asiguratului, asistenta medicala sa fie acordata sau continuata in Romania.

Aceasta asigurare poate fi incheiata de orice persoana cu domiciliul stabil in Romania si este valabila pentru tarile nominalizate in polita de asigurare.

Asigurarea individuala de accidente

Se acorda protectie prin asigurare impotriva riscului de accident sau deces din accident, indiferent daca acesta se produce la locul de munca, in deplasari in interes de serviciu sau in timpul desfasurarii activitatilor zilnice obisnuite.

Aceasta asigurare are in vedere consecintele unor evenimente intamplatoare, provenite din exterior, fara vointa asiguratului, care pot influenta negativ capacitatea de munca, validitatea si chiar viata oamenilor: explozia, arsurile, degerarile, inecul, trasnetul, actiunea curentului electric, lovirea, caderea, inteparea, taierea, intoxicatia si asfixierea subita, atacul din partea altei persoane sau a unui animal, accidente cu mijloace de transport precum si cele determinate de functionarea utilajelor, instalatiilor, uneltelor, aparatelor sau actiunii armelor.

Asigurarea colectiva de accidente angajati

Se acorda protectie prin asigurare impotriva riscului de accident sau deces din accident, indiferent daca acesta se produce la locul de munca, in deplasari in interes de serviciu sau in timpul desfasurarii activitatilor zilnice obisnuite, singura diferenta fiind ca polita se incheie de catre angajator.

Asigurarea de accidente a persoanelor din autovehicule

Daca sunteti proprietar de autovehicule, KRON ASIG va ofera posibilitatea de a incheia asigurarea de accidente a persoanelor din autovehicule. Sunt asigurate persoanele aflate in autovehiculul desemnat in polita, pentru urmarile accidentelor ce survin pe perioada folosirii acestuia si care implica tratament ambulatoriu, spitalizare, invaliditate permanenta sau deces.

Aceasta asigurare se poate incheia impreuna cu asigurarea de avarii a autovehiculelor (CASCO) sau independent de aceasta.

Asigurarea sportivilor pe perioada antrenamentelor si competitiilor

Aceasta asigurare se incheie in general de catre cluburi sau asociatii sportive, avand ca beneficiari sportivi profesionisti din cadrul lor. Orice sportiv, datorita vietii active pe care o duce si a solicitarilor fizice si mentale deosebite, poate fi victima unui accident specific sportului practicat. De obicei pierderea financiara ca urmare a accidentarii unui sportiv de performanta este resimtita si de clubul de care apartine. Aici intervine asigurarea de accident pentru sportivi care de regula acopera si decesul.


VREAU SA DEVIN PARTENER